Levering

Jouw bestelling wordt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling opgestuurd.

Wij versturen pakketten via de volgende bezorgdiensten: DPD, Bpost, Post NL en UPS. Je kiest zelf voor een bezorgdienst bij het plaatsen van je bestelling. De verzendingskosten zijn inclusief verwerking, verpakking en portokosten. De portokosten kunnen afhankelijk van het gewicht van je pakket variëren.

Wij adviseren je om verschillende artikels in één bestelling zelf te verzamelen. We kunnen de afzonderlijke bestellingen voor jou niet combineren en de leveringskosten zullen voor elk van hen apart worden berekend.

BELANGRIJK: Wanneer u een levering tot afhaalpunt kiest, gelieve de naam of het adres van het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij uw bestelling te vermelden. Indien u deze informatie niet verstrekt, behouden wij ons het recht voor om de bestelling automatisch naar het door het programma geselecteerde afhaalpunt te sturen.

Controleer zorgvuldig uw leveringsadres en andere gegevens die u invult want de verzendetiketten worden automatisch aangemaakt!

In sommige landen kunnen we alleen tot bij afhaalpunten leveren.

Gratis verzending is niet mogelijk voor TM NailPolishDisplay producten.

 


Betaling

Voor het gemak van onze klanten bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%)

BELANGRIJK: BIJ DE BETALING UW ORDERNUMMER VERMELDEN AUB

Per bankoverschrijving naar:

Rekeningnummer (IBAN): BE74 0689 4056 8207

Ontvanger: ALTA VOF

BTW nr.: BE 0762 699 518

Bestelling wordt pas verzonden na de ontvangst van de betaling op onze rekening. Soms duurt het van 1 tot 3 werkdagen tot de betaling onze rekening heeft bereikt, gelieve ermee rekening te houden.